Varför Evidensbaserad Natural Horsemanship?

Varför Evidensbaserad Natural Horsemanship? — “It is a kinder and more conscious approach to Horsemanship”

Guided through the wisdom of horses

Vårt uppdrag: Att hjälpa människor att förbättra sina färdigheter, kommunikation och förståelse, både på marken och under sadeln. För att göra tydliga och konsekventa framsteg under ridning och träning är du häst, oavsett ambitionsnivå.

Hur: Alla metoder och tekniker bygger på djup respekt för hästar. Det betyder att vi kan visa dig hur du skolar din häst på ett effektivt, snäll och naturligt sätt.

Vårt mål: Vårt mål är att förmedla förståelsevälfärd och en helhet i relationen med dig och din häst från marken och i ridningen oavsett vilken nivå, inriktning och ålder. Grunden i relationen är att förstå hur vi kan läsa av hur våra hästar mår både mentalt och fysiskt genom naturlig kommunikation. En avslappad häst och ryttare, motivation och en positiv inlärning är avgörande för att skapa en harmonisk och hållbar häst där ni kan utvecklas långsiktigt framåt tillsammans.

Även för de i högre nivåer, eftersom du också kommer att kunna utveckla en fantastisk relation som låter båda dina andar lysa.

Det vi erbjudar:
Vi ger en mängd olika lektioner, allt från standard till individuella strukturerade program.

Till exempel:
– Naturligt markarbete
– Toleransträning
– Problemlösning
– Grupp eller ensam

Det här är bara några av många möjligheter, vi kan anpassa utbildningen till individuella behov.

 

“The horse is a reflection of the rider’s ability.” ~Ray Hunt