Lektioner

Vi har individuella lektioner med ett tema, t.ex. en problemlösning, naturligt markarbete (NH), toleransträning, trail och m.m. Alla lektioner är individuellt anpassad till er önskemål. 

 

Man kan få lektioner både från marken och på hästen. Min arbetssätts och filosofi bygger på beteendevetenskap och hästpsykologi som man sen använder på ett naturligt sätt. 

 • NH inriktad lektion

  Med hjälp av Natural Horsemanship (NH), eller Naturligt hästträning byggar vi en brygga mellan människors språk och hästens språk för att kommunicera med varandra. NH passar bra till alla hästar, oavsett ålder, kön, ras, inriktning, mål och så vidare. Vi kan jobba med markarbete eller/och upsitten lektioner.

 • Toleransträning

  Toleransträning syftar till ett mer tryggare, mer självsäkra, modigare och coolare häst. Som litar på sin människa och des miljö. Du lär dig vid vår toleransträning om din hästs reaktioner under säkrare förhållande. Tillsammans med vägledningledning och stöttning av mig jobbar vi fram till att få hästen lugn och trygg i olika situationer.

 • Trail övningar

  Övningar som grind, bommar och ryggningshinder kan förekomma. Trail är en teknikmomentet som bygger på olika typer av hinder man kan träffa på vid ridning ute i naturen, ex grindar, broar och stockar.

 • Clinic

  Clinicen vänder sig till dig som rider på ridskola eller har egen häst eller på annat sätt är intresserad av hästar. Det ställs inga speciella krav för att delta, bara att du är intresserad att lära dig mer om hästen på ett mer naturligt sätt.

 • Föreläsningar

  Jag ger föreläsningar och seminar om bland annat: Intro till Natural Horsemanship, Hästens beteende, Naturlig kommunikation, Foder konsultation, Personlig utveckling, bemötande av Neuropsykiatriska patienter/kunder, grunden av olika psykiatriska diagnoser och hur man få en mer vanligt vardag och mycket mera.