Om våra tjänster

 • Natural Horsemanship

  Natural Horsemanship är en metod som bygger på hästarnas ömsesidiga kommunikation. Med andra ord har man översatt hästarnas kroppsspråk och signaler till människans kroppsspråk och signaler. Det kan hjälpa oss att kommunicera med dem.

 • Toleransträning

  När man tränar med en häst som har problem med rädslor och dålig självsäkerhet är det viktigt att tänka på att bygga upp hästens tillit och förtroende för dig som ledare. Toleransträning syftar till ett mer tryggare, mer självsäkra, modigare och coolare häst. Som litar på sin människa och des miljö.

 • Trail övningar

  Trail kommer från westernridningens grund, rancharbetet. Det är meningen att man tränar sin häst för att kunna ta sig till exempel fram över broar, öppna grindar eller andra olika terräng i olika gångarter. Trail övningar är inte bara lärorik och praktiska, de är också något ni kan göra tillsammans och har det roligt.

 • Problem lösning

  Individuell anpassad efter behov och önskemål, de är baserad av den Natural Horsemanship och Evidensbaserade Horsemanship stategin. Har du något problem med din häst? Sitter du fast i något och vet ej hur ni kan komma vidare? En häst som visar oönskade beteende kan vi "habilitera" genom naturlig kommunikation.

 • Föreläsningar

  Jag ger föreläsningar och seminar om bland annat: Intro till Natural Horsemanship, Hästens beteende, Naturlig kommunikation, Foder konsultation, Personlig utveckling, bemötande av Neuropsykiatriska patienter/kunder, grunden av olika psykiatriska diagnoser och hur man få en mer vanligt vardag och mycket mera.

 • Foder konsultation

  Om du vill ha konsultation samt foderstats beräkning kan jag hjälpa dig med det. Antingen genom mail eller jag kommer till dig.