Våra djur

Valentino
Valentino is a pinto gelding born in 2013, i own him since he was only 3 weeks old.
He is a high spirited horse that does best when he has a task to do. He is a extrovert Left Brain horse.

Valentino är min pinto valack, han är född 2013. Jag köpte honom när han var 3 veckor (kunde ej säga nej när jag såg ett kort från honom!). Han är en häst med mycket karaktär och han vet vad han vill (och han kommer att förmedla det till dig). Så lat att han ibland kan vara, han är nog en absolut extrovet left brain häst.

Han är från början tränad inom Natural Horsemanship och Western ridning. We har även gjord flera WRAS tävlingar inom fram för allt Ranch Riding, Western Horsemanship och Trail.

Texas Rose
Texas Rose är en Dansk korsnings Pinto ponny född 2007.Jag köpte henne när hon var 9, han hade innan dess bara bott i en Dansk naturreservat. Hon är en Introvert right brain häst, hon är nog en rätt så känslig lite tjej.


Hon är tränad inom Natural Horsemanship och det är det som hon också trivs bäst med. För mycket tryck gör henne stressigt, ju mer frihet hon får, ju mer hon samarbetar.

Saphire
Saphire är bror till Pearl och han är född 2007. Han börjar bli gamalt, men kan vara fullt i fart ändå ibland.

Han kommer från ett katthem i Örebro, där de hade hittat henne när hon var nyfödd tillsammans med sin systar Pearl i skogen.

Amy (Amethist)
Amy är född 2009, någonstans sen på sommaren/början av hösten. De vet ej säkert, hon kom till katthemmet i Norrköping när hon var ungefär ett halv år. Jätterädd för människor var hon, nu är hon en riktigt mamma’s girl. 

Stimpy
Vår nyaste guldklumpen! Det kändes väldigt tomt utan Pearl och Jourhemmet i Rimforsa hade fått in så otroligt många katter i år, så vi bestämde att ta en av dem. Den blev den lilla “monster” som vi oftast kallar honom för.

♥ In memorial †

Pearl
Pearl var min allra första egen djur, hon var född 2007. Hon gick hastig bort sommaren av 2019, flera dag efter jag kom tillbaka efter jag har varit i Nederländerna för 6 veckor då min pappa hade gått bort hastigt. Som om hon väntade på mig. Hon stödjade mig i allt, och hon är absolut saknad.

Hon kommer från ett katthem i Örebro, där de hade hittat henne när hon var nyfödd tillsammans med sin bror Saphire i skogen.

Gulliver
Han var född 2004 och blev min allra första häst på riktigt. Hans mamma är en korsning mellan en Knapstrupper och en Nordsvensk och hans pappa är en Arab.

Han var redan 5 när jag började rida in honom. De hade försökt för, men han ville ej veta något om det så fick han vara guide häst till unga hingster ett tag. Men det var kärlek från första momenten och jag bara hoppade på honom och vi gick!

Han fick problem med sina knä, och efter flera försök  och mycket smärta fick han gå till häst himmeln när han var 9.