Publicerad den 1 kommentar

Produktrecession Weaver Whitning Shampo

Weaver Whitning Shampo är speciellt formulerat för att ljusna och göra vitaktigt samtidigt som det tar bort fläckar på vit päls. Det ger maximal ljusförmåga och ger näring till hud och hår för ett hälsosamt slutresultat.

Vad man får:

  • Whitening Shampoo tonerar och vitnar håret för att få en levande vit färg
  • Den milda kokosbaserade rengöringsmedel lyfter försiktigt smuts och fläckar för ett rent och vitt utseende
  • Ger näring till hud och päls
  • Bredband UV-absorberade skyddar hud och hår från pigmentförändringar
  • Bevarar livskraften i naturlig päls

Då min egen häst är skäckar med mycket vit har jag testad många olika whitning schampos för att få dem fint och vit inför tävlingar. Jag har testat allt från de billiga till de dyra. Jag hade hittat en som gjorde hästen vit, fram för allt var det viktigt för mig att få deras man vit och ej gult. Men jag fick bara den resultat efter en tvättning flera dagar innan tävlingen och två gånger kvällen innan tävlingsdagen.

Så när jag fick in Weaver Whitning shampo var jag mycket skeptiskt, men jag testade den i alla fall. Jag gjorde en tvättning för att se resultatet.

Lite bilder av hur hästen ser ut innan tvättningen.Jag har gjord bara en tvättning där jag har gnuggat med mina fingrar på de mest smutsiga fläckar och gnuggat in shampon ordentligt i man.

Jag tyckte att substansen var mer gel liknande än flyttande, vilket jag tyckte var bra då den ej rinnade bort direkt.

Och här kommer resultatet!


Efter hästen var tort har jag använd mig av Weavers Pro Polish.

Pro Polish är formulerad som ett pälsglans som inte är klibbigt när det är torrt och ger håret glans samtidigt som det stöter bort damm och smuts och skyddar hårsäckar från den hårda miljön. Stierwalt ProPolish är utmärkt för klippning, ger en perfekt glans innan du går in i showringen och kan användas dagligen för att främja hälsosamt hår. Rekommenderas för nötkreatur men lämplig för användning på all boskap.

– Vårdar hästens man och svans och ger en naturlig, silkes gläns
– Doftar väldigt gott, det luktar Mango!
– Den ger en fantastisk glans som är smutsavvisande och gör det lätt att borsta och kamma bort damm från hästens päls, man, svans

Bilder visar slut resultatet, den här shampo funkar absolut bra!! Till och med man är vit och ej gult! Och tack vare den Pro Polish luktar hästen som mango.

Jag kan därför rekommendera alla som har ”vita” hästar att använda Weaver Whitning Shampo!

1 reaktion på “Produktrecession Weaver Whitning Shampo

  1. […] Så dagen efter användade jag min Weaver massage borste vid tvättning och det gjorde att Weaver Whitning Shampo blev ännu […]

Kommentarer är stängda.