Publicerad den

Weaver “Turquoise Cross tack” series

Weaver "Ride the brand"

Hästmänniskor har redan sedan länge pryddning båda sig själva och sina hästar med den uppskattade turkosstenen för att säkerställa säkerhet, hälsa och säkerhet. Att hålla denna ande levande som en hyllning till dessa ryttare från det förflutna, Weaver Leather har syftat till att utforma en linje med utrustning som personifiera förtroendet och vänskapen mellan dig och din häst. Det subtila turkosfärgade foliekorset på varje bit av “Turquoise Cross tack” är avsett att ge välsignelser och god hälsa åt dig och din häst för en god pass, oavsett var och hur den kan vara. Importerad enligt Weaver Leather stränga standarder för kvalitet, kan du vara säker på att denna utrustning inte bara ser bra ut utan är byggd för att hålla.

Ser du något du är intresserad av, tveka inte att kontakta oss på info@makaweeranch.com för att göra i ordning en beställing. Inte alla produkter är i lager, så de blir beställd direkt från USA och tar ungefär 2 veckor.

Det finns ännu mer olika produkter inom den Turquoise Cross series, kolla gärna in på https://www.ridethebrand.com/catalog/cp_/shop-now/turquoise-cross-tack